Sök
Stäng denna sökruta.

Varma valmöjligheter

Det är inte lätt att hittar rätt bland alla återförsäljare av golvvärmeprodukter och tillbehör. Många av dem har liknande produkter med samma funktion och finesser.

Tänkte lysa lite ljus över några av de återförsäljare som finns där för att underlätta för dig som konsument. I dag är det inte längre nödvändigt att fysisk gå in och köpa ett golvvärmesystem utan du kan göra det enkelt över nätet med några få knapptryckningar.

Golvvärmebutiken har ett stort utbud av golvvärmeprodukter, allt från golvvärmesystem till reservdelar och tillbehör. Hos Golvvärmebutiken har två olika golvvärmesystem, ett vattenburet och ett elektriskt. Den stora fördelen med elektrisk golvvärme från Kelvin är att den är oerhört tunn och bygger endast 0 – 0,5 mm i höjd. Själva hemsidan är lätt att navigera och överskådlig.

Rinkaby Rör har ett stort utbad av byggvaror, allt från golvvärme till trädgårdsartiklar vilket ger ett mindre nischat intryck. Du kan ju hitta allt du behöver under samma tak hos Rinkaby Rör vilket är bra för gemene man men vill man handla hos en mer nischad återförsäljare är exemplet ovan ett säkrare kort. Hemsidan har dock mycket reservdelar och allt man behöver för att lyckas.

Bygg hemma är som Rinkaby Rör, allt under samma tak. Du hittar vad du behöver för att kunna lägga ditt värmegolv, det finns även en gedigen avdelning med tillbehör vilket är bra. Precis som ovan känns det inte särskilt nischat och därför blir man lite skeptiskt. Till skillnad från Rinkaby Rör har Bygg hemma en mycket mer lättnavigerad och överskådlig sajt. Det är enkelt att hitta det man ska men man får känslan om avsaknad spetskompetens.

För den som vill ha bra och prisvärda produkter med redig kompetens bakom är Golvvärmebutiken ett självklart val. Deras produkter från Kelvin AB är enkla att lägga och installera. Behöver man dock göra ett inköp av fler produkter än golvvärme kan man behöva söka sig till någon av de andra sajterna som är recenserade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi tror du är intresserad av dessa artiklar

Kungen av Golvvärme

Golvvärmekungen har faktan, kunnandet och förståelsen många andra saknar!