Sök
Stäng denna sökruta.

Golvvärme – Den perfekta julklappen till familjen

God Jul önskar Golvvärmekungen

Hallå alla läsare,

Nu var det ett tag sedan ni fick er en update och jag tänkte, i ren och skär golvvärmekungs-anda, härmed dela med mig av mitt absolut bästa julklappstips; nämligen ett golvvärmesystem!

Jag personligen är en av de personer som lider av ordentligt nedsatt kroppstemperatur på morgonen, speciellt innan man fått i sig frukost och vaknat till ordentligt, och jag är väl medveten om att utan mitt golvvärmesystem, framförallt i badrummet, så hade varje morgon under vinterhalvåret upplevts som en plåga.

Vad jag är lika väl medveten om är att det finns många som upplever kalla morgnar på precis samma hemska sätt som jag gör, och att det finns en väldigt enkel lösning på problemet. Yep, ni vet givetvis vad jag tänker på; golvvärme!

Priset på ett golvvärmesystem varierar självklart, främst beroende på hur stor golvytan det ska installeras under är, men ett ordentligt golvvärmesystem behöver inte kosta mer än några tusenlappar. Är man dessutom händig och har möjlighet att installera golvvärmesystemet på egen hand så kan man med andra ord komma undan riktigt billigt, och tro mig när jag säger att golvvärme är den absolut mest prisvärda vardagslyx man kan unna sig.

Önskar du vägledning kring hur man går tillväga för att relativt billigt och smärtfritt installerar ett golvvärmesystem, hela vägen från offert till installation kan du klicka här för att läsa den bloggserie vi skrev om ämnet i somras.

Så för din och din familjs skull – Installera golvvärme som en julklapp till er själva! Det behöver varken kosta mycket eller vara en speciellt tidskrävande process om man bär sig åt på rätt sätt, och det kommer garanterat att vara värt det under många julfiranden framöver.

Men oavsett om ni unnar er en utomordentlig julklapp eller inte så vill vi på Golvvärmekungen önska er alla en riktigt god jul, och under 2016 hörs vi garanterat för fler fenomenala blogginlägg relaterade till den mest bekväma uppvärmningskällan i världen. God jul!

4 svar

 1. Hej
  Har en ebeco EB term 355
  Elvärmeslinga installerad för ca 5år sen
  Nu löser jordfelsbrytaren
  Kopplat bort värmekabel o golvgivare men den löser ändå Termostat kass?
  Golvgivare 7kohm uppmätt
  Vad har du för ideer?
  Vad har du för termostat som passar? (Enkel )
  Mvh/Micke

 2. Hejsan,
  Ska lägga ett furu trägolv i en totalrenoverad liten stuga på totalt 80 m². Vill lägga Baseco foul värmegolv där men elektriken säger att det är bara skrot med folie och vill hellre lägga slingor vad har du för erfarenheter av folie?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi tror du är intresserad av dessa artiklar

Kungen av Golvvärme

Golvvärmekungen har faktan, kunnandet och förståelsen många andra saknar!