Sök
Stäng denna sökruta.

WiFi termostat från Kelvin

I detta blogginlägg kommer jag lite kort att presentera en ganska häftig produkt som jag sprang in i under ett besök i cyberrymden häromdagen. Nämligen en WiFi-styrd golvvärmetermostat från Kelvin Golvvärmesystem.

Vad detta i praktiken innebär är att du numera kan reglera temperaturen på ditt golvvärmesystem direkt genom mobilen eller din surfplatta. Fruktansvärt bra, tycker jag som inte vill behöva slå på min golvvärme på morgonen för att ha golvvärmen aktiv när jag kommer hem på kvällen. Med denna termostat skulle jag enkelt kunna plocka upp mobiltelefonen en stund innan jag är hemma för att komma hem till ett uppvärmt och behagligt badrum.

Vad kostar då produkten? Svaret är 2450 :-, i alla fall om man köper produkten från Golvvärmebutiken.

På frågan om det är värt det är svaret givetvis högst individuellt eftersom att hela grundkonceptet med golvvärme, bortsett från om man använder det som huvudsaklig uppvärmningskälla, är att det är en vardagslyx. Är det dock så att man låter sitt elektriska golvvärmesystem stå på dagarna i ända för att man vill ha det varmt och skönt på kvällen talar logiken för att det på sikt faktiskt kan vara sparsamt att lägga 2450 :- på möjligheten att ha golvvärmen avstängd under dagen, för att slå på den strax innan man kommer hem. Oavsett visar produkten på en spännande digital utveckling även i golvvärmebranschen och nya möjligheter är alltid välkomna!

Ett svar

  1. Hej jag har ett gammal model av värmegolv som är 12 volt och termostaten har gått sönder kabeln är på 3 om fins det något alternativ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi tror du är intresserad av dessa artiklar

Kungen av Golvvärme

Golvvärmekungen har faktan, kunnandet och förståelsen många andra saknar!